RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ


0-216-521 88 36



ALEMDAĞ C MELTEM S 2/2

SONDURAK ÜMRANİYE İSTANBUL

http://www.radistanbul.com/

MERKEZİMİZDE TÜM BANKA VE KREDİ KARTLARI GEÇERLİDİR.







30 Nisan 2010 Cuma

TETKİKLER


İKİNCİ DÜZEY DETAYLI GEBELİK ULTRASONU

DETAYLI ULTRASONOGRAFİ

OBSTETRİK İKİNCİ DÜZEY

DETAYLI DÖRT BOYUTLU

RENKLİ DÖRT BOYUTLU ULTRASON

HAMİLE ULTRASONU

OBSTETRİK RENKLİ DOPPLER

DÖRT BOYUTLU DVD KAYIT

VCD GÖRÜNTÜKAYDI

ÇENE RÖNTGENİ

PANORAMİK RÖNTGEN

DİŞ FİLMİ

DİŞ RÖNTGENİ

ULTRASONLAR

MAMMOGRAFİ

MAMOGRAFİ

MEME ULTRASONU

PANORAMİK DİGİTAL RÖNTGEN

KEMİK ERİME TESTİ

KEMİK MİNERAL DANSİTOMETRİ

KEMİK ÖLÇÜMÜ

DOPPLER TÜM

CHECK-UP ERKEK

CHECK-UP BAYAN

CHECK-UP ÇOCUK


0-216-5218836

SONDURAK ÜMRANİYE İSTANBUL

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

08-20 SAATLERİ ARASINDA PAZAR HARİÇ HERGÜN AÇIĞIZ


29 Nisan 2010 Perşembe

28 Nisan 2010 Çarşamba

GÖRÜNTÜLEMEDE ÜSTÜN KALİTE




DÜNYADA BİR NUMARA
GE VOLUSON 730 EXPERT DÖRT BOYUTLU ULTRASONOGRAFİ CİHAZI KLİNİĞİMZDE
28.04.2010 TARİHİNDEN İTİBAREN HİZMETİNİZDEDİR.



Ayrıntılı ultrasonografi, bebeğin organ gelişiminin büyük ölçüde tamamlandığı, amniyos sıvısının nispeten fazla olması nedeniyle görülebilirliğin arttığı ve böylece yapıların nispeten daha ayrıntılı olarak görülebildiği 19 ile 23. gebelik haftaları arasında genellikle gebeliği takip eden doktor tarafından uygulanan bir incelemedir. Bu incelemede bebek ve bebeğe ait yapılar “tepeden tırnağa” gözden geçirilir ve ultrasonografi ile gözlemlenebilecek tüm özellikler dikkatli bir şekilde incelenerek bebeğin sağlık durumu hakkında ayrıntılı bilgi edinilir.



Temel amaç bebeğin doğumsal kusurlar açısından taranmasıdır. Bu ultrasonografide saptanan doğumsal kusurlar (hidrosefali gibi) ve / veya doğumsal / kromozomal bir kusura işaret edebilecek işaretler (koryoid pleksus kisti, böbrek iletim kanallarında genişleme, amniyos sıvısının artması ya da azalmış olduğunun saptanması gibi) varlığında kesin tanı amacıyla anne adayı bir üst merkeze sevkedilir.


Bu üst merkezde doğumsal kusurların erken tanısı ve tedavisi konusunda Kadın Hastalıkları ve Doğum ihtisası üzerine ek olarak eğitim görümüş perinatoloji uzmanları tarafından ikinci düzey ultrasonografiyle tanı doğrulanır veya amniyosenaaa gibi ek bir girişimle tanıya gidilir. Bebeğin durumu hakkında bilgi bu aşamada verilir.


Perinatoloji uzmanı sayısının kısıtlı olması ve bu incelemenin pahalı olması nedeniyle ikinci düzey ultrasonografi ülkemizde ve dünyada tüm anne adaylarına yapılabilecek bir inceleme değildir. Gebeliği takip eden doktorun ayrıntılı ultrasonografide şüpheli durumlar görmesi durumunda veya anne adayının doğumsal kusurlu bebek doğurma açısından yüksek risk altında olduğu durumlarda (ileri anne yaşı, anne adayında şeker hastalığı bulunması gibi) veya amniyosenaaa gibi müdahale gerektiren durumlarda doktorun ikinci düzey ultrasonografi incelemesi için anne adayını ilgili uzmana sevk etmesi daha uygun bir yoldur.


Ayrıntılı ultrasonografi incelemesinde en tecrübeli olan ve en gelişmiş cihazları kullanan uzmanlar bile doğumsal kusurların ancak %70-80′ini tanıyabilir. Bunun nedeni bazı doğumsal kusurların ultrasonografide görülemeyen veya çok zor bulgular vermesidir. Bazı doğumsal kusurlar da ilk belirtilerini doğum sonrası erken veya geç dönemde verirler.


Ayrıntılı Ultrasonografide Üst Tarama


Ayrıntılı ultrasonografi her ultrasonografi incelemesinde olduğu gibi bebeğin rahim içindeki duruşu, amniyos sıvısı miktarının değerlendirilmesi, plasentanın yerinin ve özelliklerinin değerlendirilmesi ve bebeğin bedensel gelişimini değerlendiren ölçümlerin alınmasıyla başlar.


Daha sonra genellikle takip edilen sıraya göre baş ve yüz bölgesi, boyun bölgesi, kollar ve bacaklar, omurga kanalı, göğüs kafesi içindeki yapılar, karın içindeki yapılar ve genital bölge ayrıntılı olarak değerlendirilir. Değerlendirmede her bölge hem uzunlamasına hem de yatay kesitlerde taranır. İnceleme 15-30 dakika arası sürer.


Baş ve yüz bölgesinin incelenmesi:


Başın iki temel ölçümü olan baş yatay çapı ve baş çevresi (BPD ve HC) alındıktan sonra öncelikle kafatası kemiklerinin bütünlüğü ve BPD kesitindeki doğal oval şekli görüntülendikten sonra kafa içi yapılar görüntülenir. Normal kafa içi yapıların orta hatta birbirleriyle olan ilişkileri, beyin omurilik sıvısı üreten yapıların ve sıvıyı ileten kanalların özellikleri incelenir.


Daha sonra kafa içindeki yapılar insanda dengenin korunmasından sorumlu beyincik adı verilen organ seviyesine inerek incelenir. Burada beyincik dokusunun normal yapısal özellikleri incelendikten sonra beyinciğin hemen arkasında yeralan arka çukur adlı bölge gözden geçirilir. Buranın normal genişlikte olup olmadığı not edilir. Bu kesitte ense pilisi kalınlığı ölçümü de yapılır. Arka çukur adlı bölgenin normal izlenmesi, beyincik dokusunun yapısının normal bulunması, nöral tüp defekti adı verilen doğumsal kusurun olmadığını %90-95 doğrulukla gösterir.


Daha sonra yüz incelemesine geçilir. Yüz hem profilden hem de önden bakışta incelenir. Bu incelemede iki göz çukurunun birbirinden uzaklığı, dudakların özellikleri, çenenin yapısı incelenir.


Boyun bölgesinin de taranması yapıldıktan sonra sıra kol ve bacaklara gelir.Her iki kolda kemik uzunlukları, üst kolda bir, alt kolda iki kemik ayrı ayrı görüntülenir. Parmaklar görüntülenir Her iki bacakta kemik uzunlukları, üst bacakta bir, alt bacakta iki kemik görüntülenir. Ayakla bacak arasındaki açısal ilişki gözden geçirilir.Omurga kanalı hem uzunlamasına kesitte hem de yatay kesitte dilim dilim boyundan sakrum bölgesine (belin son kısmı) kadar incelenir.


Göğüs kafesi içinde yer alan akciğerlerin genel görünümleri incelenir. Kalp ayrı bir kesitte içindeki dört odacığın genel görünümü, odacıkları ayıran duvarların bütünlüğü, odacıklarla bağlantılı damarların özellikleri ve nihayet kalp atım sayısı ve düzeni açısından incelenir


Birinci düzey ultrasonografi, kalp kusurlarının yakalanmasında hassasiyeti en düşük incelemedir. Bu nedenle kalp hastalıklı bebek doğurma açısından yüksek risk altında olan anne adaylarının (anne adayının şeker hastalığı olması, daha önce kalp hastalığı olan bir bebek doğurmuş olma, nedeni belirlenememiş ölü doğum veya yeni doğan ölümü öyküsü gibi) ikinci düzey ultrasonografi için bir merkeze sevk edilmesi önemlidir.


Göğüs kafesi incelemesi göğüs boşluğu ile karın boşluğunu birbirinden ayıran ve diyafram adı verilen kasın bütünlüğünün gözlenmesiyle tamamlanır


Karın içindeki yapılardan mide, mesane mutlaka görüntülenir ve incelenir. Karın içinde kistik kitle olup olmadığı araştırılır. Barsaklar topluca değerlendirilir. Böbreklerin boyutları, idrar iletim kanallarının durumu değerlendirilir.Karın içindeki yapıların incelenmesi kordonun göbekten çıktığı yerin görüntülenmesiyle son bulur Kordondaki damar sayısı (iki atardamar, bir toplardamar) bu aşamada görüntülenir.




radistanbul 0-216-5218836 ümraniye
radistanbul ümraniye detaylı ayrıntılı gebelik hamilelik ultrasonu
radistanbul ümraniye üç ve dört boyutlu gebelik ultrasonu
radistanbul renkli ultrason
radistanbul obstetrik renkli doppler
0-216-5218836
radistanbul detaylı renkli obstetrik ultrason obstetrik doppler
renkli dopler
obstetrik renkli dopler detaylı renkli
üç ve dört boyutlu renkli
sultanbeyli samandıra sarıgazi sancaktepe kartal pendik maltepe tuzla gebze istanbul anadolu yakası görüntüleme merkezi
USG radistanbul USG radistanbul ümraniye 0-216-5218836
ümraniye çekmeköy alemdağ reşadiye şile ağva kadıköy üsküdar
indirimli uygun fiyatlı yüksek teknolojili görüntüleme merkezi çok uygun fiyatlar renkli ultrason USG doppler dopler

 









27 Nisan 2010 Salı

voluson 730 expert GÖRÜNTÜLEMEDE DÜNYA LİDERİ

dünyada ultrason ve kadın doğum ultrasonunda lider
ge voluson 730 expert kliniğimizde














radistanbul 0-216-5218836 ümraniye



radistanbul ümraniye detaylı ayrıntılı gebelik hamilelik ultrasonu


radistanbul ümraniye üç ve dört boyutlu gebelik ultrasonu


radistanbul renkli ultrason


radistanbul obstetrik renkli doppler


0-216-5218836


radistanbul detaylı renkli obstetrik ultrason obstetrik doppler

renkli bebek fetus resimleri

cd dvd kayıt dvd kaydı ile renkli detaylı ayrıntılı ileri obstetrik hamilelik gebelik USG doppler
radistanbul ümraniye 0-216-5218836 ümraniye sondurak
sondurak ümraniye radistanbul görüntüleme merkezi
ultrason renkli doppler mammografi meme filmi meme USG meme doppler dijital panoramik dijital sefalometrik çarpık diş eğri diş ortodonti röntgenleri kemik erime testi kemik testi kemiğin erime testi kemik yoğunluğu testi kemik kesti iskeletin testi
0-216-5218836

renkli dopler


obstetrik renkli dopler detaylı renkli


üç ve dört boyutlu renkli


sultanbeyli samandıra sarıgazi sancaktepe kartal pendik maltepe tuzla gebze istanbul anadolu yakası görüntüleme merkezi


USG radistanbul USG radistanbul ümraniye 0-216-5218836


ümraniye çekmeköy alemdağ reşadiye şile ağva kadıköy üsküdar


indirimli uygun fiyatlı yüksek teknolojili görüntüleme merkezi çok uygun fiyatlar renkli ultrason USG doppler dopler





0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com




0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com






19 Nisan 2010 Pazartesi

CİHAZLARIMIZ RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836
















RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ


RADİSTANBUL KROKİ


GEBELİKTE GÖRÜNTÜLEME ULTRASON 0-216-5218836 RADİSTANBUL


0-216-5218836 dental radyoloji RADİSTANBUL ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY DENTAL GÖRÜNTÜLEME STANDART PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN


 
 

0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP KAVACIK ÜMRANİYE KAVACIK SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ŞİLE AĞVA ÖMERLİ REŞADİYE ALEMDAĞ MADENLER ÇEKMEKÖY ÜMRANİYE MALTEPE ÜSKÜDAR KADIKÖY ÇAMLICA

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• ÜMRANİYE KAVACIK TEPÜSTÜ DUDULLU İMES ÇAKMAK ÜSKÜDAR KADIKÖY SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ÇEKMEKÖY ŞİLE ÖMERLİ MADENLER REŞADİYE BEYKOZ KAVACIK ACARKENT RİVA AĞVA ANADOLU YAKASI AVRUPA YAKASI GÖRÜNTÜLEME

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

MAMOGRAFİ BEYKOZ KAVACIK ACARKENT ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU OSTEODANSİTOMETRİ SONOGRAFİ AYRINTILI RENKLİ DETAYLI DÖRT BOYUTLU USG

0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP KAVACIK ÜMRANİYE KAVACIK SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ŞİLE AĞVA ÖMERLİ REŞADİYE ALEMDAĞ MADENLER ÇEKMEKÖY ÜMRANİYE MALTEPE ÜSKÜDAR KADIKÖY ÇAMLICA

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• ÜMRANİYE KAVACIK TEPÜSTÜ DUDULLU İMES ÇAKMAK ÜSKÜDAR KADIKÖY SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ÇEKMEKÖY ŞİLE ÖMERLİ MADENLER REŞADİYE BEYKOZ KAVACIK ACARKENT RİVA AĞVA ANADOLU YAKASI AVRUPA YAKASI GÖRÜNTÜLEME

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

MAMOGRAFİ BEYKOZ KAVACIK ACARKENT ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU OSTEODANSİTOMETRİ SONOGRAFİ AYRINTILI RENKLİ DETAYLI DÖRT BOYUTLU USG


0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP KAVACIK ÜMRANİYE KAVACIK SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ŞİLE AĞVA ÖMERLİ REŞADİYE ALEMDAĞ MADENLER ÇEKMEKÖY ÜMRANİYE MALTEPE ÜSKÜDAR KADIKÖY ÇAMLICA

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• ÜMRANİYE KAVACIK TEPÜSTÜ DUDULLU İMES ÇAKMAK ÜSKÜDAR KADIKÖY SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ÇEKMEKÖY ŞİLE ÖMERLİ MADENLER REŞADİYE BEYKOZ KAVACIK ACARKENT RİVA AĞVA ANADOLU YAKASI AVRUPA YAKASI GÖRÜNTÜLEME

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

MAMOGRAFİ BEYKOZ KAVACIK ACARKENT ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU OSTEODANSİTOMETRİ SONOGRAFİ AYRINTILI RENKLİ DETAYLI DÖRT BOYUTLU USG








0-216-5218836 RADİSTANBUL DÖRT BOYUTLU RENKLİ BEBEK USG DETAYLI AYRINTILI İLERİ DÜZEY dört boyutlu renkli görüntüleme cd dvd kaydı renkli bebek resimleri 0-216-5218836





0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836


USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/



ÜMRANİYE’DE DİJİTAL PANORAMİK VE DİJİTAL SEFALOMETRİK VE ÇEKMEKÖYDE DİJİTAL PANORAMİK DENTAL GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİNE EK;

ÜMRANİYE’DE AŞAĞIDAKİ TÜM TETKİKLER SON TEKNOLOJİ CİHAZLARLA YAPILMAKTADIR.

ULTRASONOGRAFİ TETKİKLERİ RENKLİ DOPPLER USG = RDUS

ÜST ABDOMEN USG ULTRASONOGRAFİ KAROTİS VERTEBRAL ARTERLER RENKLİ DOPPLER USG

ALT ABDOMEN USG ULTRASONOGRAFİ HER İKİ ALT EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

TÜM ABDOMEN USG ULTRASONOGRAFİ HER İKİ ALT EKSTREMİTE ARTER RENKLİ DOPPLER USG

JİNEKOLOJİK ULTRASONOGRAFİ SAĞ ALT EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

FOLİKÜLOMETRİ USG SOL ALT EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

TİROİD USG SAĞ ALT EKSTREMİTE ARTERYEL RENKLİ DOPPLER USG

HEPATOBİLİYER SİSTEMLER USG SAĞ ALT EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

TRANSREKTAL USG SOL ALT EKSTREMİTE ARTERYEL RENKLİ DOPPLER USG

TRANSVAGİNAL USG SOL ALT EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

ORBİTA US HER İKİ ÜST EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

PENİL USG HER İKİ ÜST EKSTREMİTE ARTERYEL RENKLİ DOPPLER USG

KALÇA USG SAĞ ÜST EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

PELVİK USG SAĞ ÜST EKSTREMİTE ARTERYEL RENKLİ DOPPLER USG

YUMUŞAK DOKU USG SOL ÜST EKSTREMİTE VENÖZ RENKLİ DOPPLER USG

BOYUN USG BOYUN BEZELERİ LENF NODLARI BOYUN KİTLESİ USG SOL ÜST EKSTREMİTE ARTERYEL RENKLİ DOPPLER USG

PAROTİS GLAND USG BİLATERAL ALT EKSTREMİTE AV SİSTEM RENKLİ DOPPLER USG

SUBMANDİBULER GLAND USG BİLATERAL ÜST EKSTREMİTE ARTERYOVENÖZ (A-V) RENKLİ DOPPLER USG

MEME USG BİLATERAL PROSTAT RDUS

MEME USG SAĞ MEME RDUS

MEME USG SOL JİNEKOLOJİK RDUS

ÜRİNER SİSTEM USG TRANSVAGİNAL RDUS

SKROTAL USG TRANSREKTAL RDUS

4D OBSTETRİK RENAL ARTER RDUS

3D OBSTETRİK RENAL VEN RDUS

OBSTETRİK USG RUTİN MESENTER ARTER RDU

TORAKS USG PORTAL SİSTEM RDUS

YÜZEYEL USG OBSTETRİK RDUS

SUPRAPUBİK USG 4D OBSTETRİK USG

SAFRA YOLLARI USG 3D OBSTETRİK USG

AYRINTILI RENAL USG SKROTAL RDUS

DİJİTAL PANORAMİK RÖNTGEN PENİL RDUSG RENKLİ DOPPLER

DİJİTAL SEFALOMETRİK RÖNTGEN II. DÜZEY OBSTETRİK

AYRINTILI DETAYLI OBSTETRİK USG

MAMMOGRAFİ MAMOGRAFİ KİTLE LEZYONU RENKLİ DOPPLER RDUS

KEMİK ERİME TESTİ BMD OSTEODANSİTOMETRİ ORBİTA RDUS RENKLİ DOPPLER





RANDEVU: 0-216-5218836

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

ÜMRANİYE-ÇEKMEKÖY-PENDİK

0-216-521 88 36

0-216-642 34 32

www.radistanbul.com

www.ikinciduzey.com

www.goruntulememerkezi.com

TÜM BANKA VE KREDİ KARTLARI GEÇERLİDİR.

OTOPARKIMIZ MEVCUTTUR.





INTERNET web adreslerinde güncel bilgiler barındıran RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİMİZ , merkezi ÜMRANİYE’de bulunan üç şubemizde halkımıza erişilebilir, sürekli, uygun fiyatlı ve üstün kaliteli görüntüleme hizmetini sunmaktadır. Deneyimli uzman doktorlarca kurulmuş bir şirket bünyesinde ÜMRANİYE, ÇEKMEKÖY ve çok yakında ÜST KAYNARCA PENDİKTE MARMARA ÜNİVERSİTESİ EAH karşısında hizmet vereceğiz. Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, full dijital MORİTA ve INSTRIMENTARIUM 2010 panoramik ve sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

TÜM GÖRÜNTÜLER CD –DVD KAYDI, MAİL VE BASKI İLE HEKİM VE HASTALARIMIZA VERİLMEKTEDİR.

DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK DİJİTAL CİHAZLARIMIZLA BEBEĞİNİZİN CANLI DVD ÇEKİMLERİ HASTALARIMIZA VERİLMEKTEDİR.

Tüm İSTANBUL’a başta Anadolu yakası semt ve ilçeleri olmak üzere hizmet sunumu amaçlamaktayız.

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ AİLE HEKİMLİĞİ SİSTEMİNİ DESTEKLEMEKTE VE İNDİRİMLİ HİZMETLERİ UYGUN FİYATLARLA HALKIMIZIN VE AİLE HEKİMLERİMİZİN KULLANIMINA BAŞLATMIŞTIR.

BÜNYEMİZDE SON TEKNOLOJİ ULTRASONOGRAFİ, RENKLİ DOPPLER USG, MAMMOGRAFİ, KEMİK MİNERAL DANSİTOMETRİ VE FULL DİJİTAL PANORAMİK VE SEFALOMETRİK PANORAMİK RÖNTGEN CİHAZLARI İLE HİZMET VERMEKTEDİR.

RADİSTANBUL ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY PENDİK GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

0-2165218836 ÜMRANİYE TEL

0-216-6423432 ÇEKMEKÖY TEL

BİLGİ: 0-530-5472565

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, TAM DİJİTAL MORİTA VE INSTRUMENTARIUM panoramik ve sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

MERKEZİMİZDE YAPILAN TETKİKLER www.radistanbul.com





ULTRASONOGRAFİ TETKİK İŞARET RENKLİ DOPPLER RDUS TETKİK İŞARET

ÜST ABDOMEN USG KAROTİS VERTEBRAL ARTERLER

ALT ABDOMEN USG HER İKİ ALT EKSTREMİTE VENÖZ

TÜM ABDOMEN USG HER İKİ ALT EKSTREMİTE ARTER

JİNEKOLOJİK USG SAĞ ALT EKSTREMİTE VENÖZ

FOLİKÜLOMETRİ USG SOL ALT EKSTREMİTE VENÖZ

TİROİD USG SAĞ ALT EKSTREMİTE ARTER

HEPATOBİLİER USG SAĞ ALT EKSTREMİTE VENÖZ

TRANSREKTAL USG SOL ALT EKSTREMİTE ARTER

TRANSVAGİNAL USG SOL ALT EKSTREMİTE VENÖZ

ORBİTA US HER İKİ ÜST EKSTREMİTE VENÖZ

PENİL USG HER İKİ ÜST EKSTREMİTE ARTER

KALÇA USG SAĞ ÜST EKSTREMİTE VENÖZ

PELVİK USG SAĞ ÜST EKSTREMİTE ARTER

YUMUŞAK DOKU USG SOL ÜST EKSTREMİTE VEN

BOYUN USG SOL ÜST EKSTREMİTE ARTER

PAROTİS USG BİLATERAL ALT EKSTREMİTE AV

SUBMANDİBULER USG BİLATERAL ÜST EKSTREMİTA AV

MEME USG BİLATERAL PROSTAT RDUS

MEME USG SAĞ MEME RDUS

MEME USG SOL JİNEKOLOJİK RDUS

ÜRİNER SİSTEM USG TRANSVAGİNAL RDUS

SKROTAL USG TRANSREKTAL RDUS

4D OBSTETRİK RENAL ARTER RDUS

3D OBSTETRİK RENAL VEN RDUS

OBSTETRİK USG RUTİN MESENTER ARTER RDU

TORAKS USG PORTAL SİSTEM RDUS

YÜZEYEL USG OBSTETRİK RDUS

SUPRAPUBİK USG 4D OBSTETRİK USG

SAFRA YOLLARI USG 3D OBSTETRİK USG

AYRINTILI RENAL USG SKROTAL RDUS

DİJİTAL PANORAMİK RÖNTGEN PENİL RDUSG

DİJİTAL SEFALOMETRİK RÖNTGEN II. DÜZEY OBSTETRİK

MAMMOGRAFİ MAMOGRAFİ KİTLE LEZYONU RDUS

KEMİK ERİME TESTİ BMD ORBİTA RDUS





0-216-5218836



RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

ÜMRANİYE-ÇEKMEKÖY-PENDİK

0-216-521 88 36

0-216-642 34 32

www.radistanbul.com

www.ikinciduzey.com

www.goruntulememerkezi.com

TÜM BANKA VE KREDİ KARTLARI GEÇERLİDİR.

OTOPARKIMIZ MEVCUTTUR.





0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ MEME KANSERİ ERKEN TEŞHİS VE TANI MERKEZİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP KAVACIK ÜMRANİYE KAVACIK SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ŞİLE AĞVA ÖMERLİ REŞADİYE ALEMDAĞ MADENLER ÇEKMEKÖY ÜMRANİYE MALTEPE ÜSKÜDAR KADIKÖY ÇAMLICA ATAŞEHİR KAVACIK BEYKOZ ATAŞEHİR KAVACIK BEYKOZ PAŞABAHÇE ÖĞÜMCE PAŞABAHÇE BEYKOZ ATAŞEHİR PENDİK KARTAL MALTEPE BAĞDAT CADDESİ ATAŞEHİR KAVACIK GÖRÜNTÜLEME PAŞABAHÇE



RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• ÜMRANİYE KAVACIK TEPÜSTÜ DUDULLU İMES ÇAKMAK ÜSKÜDAR KADIKÖY SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ÇEKMEKÖY ŞİLE ÖMERLİ MADENLER REŞADİYE BEYKOZ KAVACIK ACARKENT RİVA AĞVA ANADOLU YAKASI AVRUPA YAKASI GÖRÜNTÜLEME

RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

BEYKOZ KAVACIK ACARKENT ATAŞEHİR ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU OSTEODANSİTOMETRİ SONOGRAFİ AYRINTILI RENKLİ DETAYLI DÖRT BOYUTLU USG







0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ MEME KANSERİ ERKEN TEŞHİS VE TANI MERKEZİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP KAVACIK ÜMRANİYE KAVACIK SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ŞİLE AĞVA ÖMERLİ REŞADİYE ALEMDAĞ MADENLER ÇEKMEKÖY ÜMRANİYE MALTEPE ÜSKÜDAR KADIKÖY ÇAMLICA ATAŞEHİR KAVACIK BEYKOZ ATAŞEHİR KAVACIK BEYKOZ PAŞABAHÇE ÖĞÜMCE PAŞABAHÇE BEYKOZ ATAŞEHİR PENDİK KARTAL MALTEPE BAĞDAT CADDESİ ATAŞEHİR KAVACIK GÖRÜNTÜLEME PAŞABAHÇE



RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• ÜMRANİYE KAVACIK TEPÜSTÜ DUDULLU İMES ÇAKMAK ÜSKÜDAR KADIKÖY SULTANBEYLİ SANCAKTEPE ÇEKMEKÖY ŞİLE ÖMERLİ MADENLER REŞADİYE BEYKOZ KAVACIK ACARKENT RİVA AĞVA ANADOLU YAKASI AVRUPA YAKASI GÖRÜNTÜLEME





RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

BEYKOZ KAVACIK ACARKENT ATAŞEHİR ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU OSTEODANSİTOMETRİ SONOGRAFİ AYRINTILI RENKLİ DETAYLI DÖRT BOYUTLU USG










0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com



0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME DİJİTAL DENTAL RADYOLOJİ DENTAL GÖRÜNTÜLEMEDE



0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com



RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

MAMOGRAFİ ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ SONOGRAFİ AYRINTILI DETAYLI DÖRT BOYUTLU GÖRÜNTÜLEME








0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com














ÇENE FİLMİ YADA PANORAMİK DİŞ GRAFİLERİ
EN İLERİ DİJİTAL TEKNOLOJİLİ CİHAZLARIMIZLA
PAZAR HARİÇ HERGÜN 08-20 ARASINDA
HİZMET VERMEKTEYİZ

CD KAYIT
E-MAİL
KALİTELİ BASKI İLE

ANADOLU YAKASINDA ÜMRANİYE SONDURAKTA VE ÇOK YAKINDA ÇEKMEKÖY ŞAHİNBEY CADDESİ ÜZERİNDE

0-216-5218836
PANORAMİK ÇENE FİLMİ İÇİN RANDEVUYA GEREK YOKTUR.
08-20 HİZMETİNİZDEYİZ
RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ

PANORAMİK ÇENE FİLMİ: 25 TL
SEFALOMETRİK FİLM: 25 TL

CD-MAİL-FİLM DAHİL
0-216-521-8836

http://www.radistanbul.com/


GÖRÜNTÜLEMEDE SON TEKNOLOJİ








0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com





0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com

Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;



• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelikrenkjli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA HİZMET VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

http://www.radistanbul.com/














0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com



RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

MAMOGRAFİ ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ SONOGRAFİ AYRINTILI DETAYLI DÖRT BOYUTLU GÖRÜNTÜLEME


0-216-5218836 RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZİ ÜMRANİYE ÇEKMEKÖY 0-216-6423432 PENDİK 0-530-5472565 İSTANBUL 0-216-5218836 MAMOGRAFİ SONOMAMMOGRAFİ KEMİK ERİME TESTİ OSTEODANSİTOMETRİ BMD ÖLÇÜMÜ ÇENE RÖNTGENİ DİJİTAL SON TEKNOLOJİ İLE PANORAMİK SEFALOMETRİK RÖNTGEN (CD-BASKI-MAİL) RENKLİ VARİKOSEL SKROTAL PENİL PENİS OBSTETRİK RENAL KAROTİS VERTEBRAL ÜST VE ALT EKSTREMİTE TEK VE ÇİFT TARAFLI RENKLİ ARTERYEL RENKLİ VENÖZ VE TÜM VARİS RENKLİ DOPPLER USG ULTRASONOGRAFİ OBSTETRİK AYRINTILI DETAYLI İKİNCİ DÜZEY VE DÖRT BOYUTLU USG CD DVD KAYDI RENKLİ BEBEK RESİMLERİ CHECK-UP ÇEKAP CHECKUP

RANDEVU: 0-216-5218836 www.radistanbul.com



Hoşgeldiniz

Radistanbul Görüntüleme Merkezi Ümraniye son durakta 4 yıldır hizmet vermektedir. Bünyemizde ultrason, renkli doppler, mamografi, kemik yoğunluğu ölçümü, dijital panoramik ve dijital sefalometrik diş röntgeni cihazları bulunmaktadır.

Kurumumuzda yapılan tetkikler;

• Tüm batın, üriner sistem, pelvik, troid ultrasonlarına ek olarak gebelerde 2. Düzey ultrason, gebelik ultrasonu, 4 boyutlu ultrason çekimleri.

• Ekstremitelerde arteryel ve venöz renkli doppler, karotis vertebral arterler renkli doppler, renal arter renkli doppleri, gebelik renkli doppleri de dahil olmak üzere tüm renkli doppler uygulamaları,

• Ağız ve diş sağlığında en ileri görüntüleme teknikleri kullanılarak dijital panoramik ve sefalometrik diş röntgeni, temporomandibular ve sinüs grafileri ve sefalometrik röntgen çekimleri.

• Mamografi çekimleri.

• Kemik Yoğunluğu Ölçümü. osteodansitometri

• SON TEKONOLOJİ CİHAZLARIMIZ, DENEYİMLİ UZMAN DOKTOR KADROSU, UYGUN TETKİK VE GÖRÜNTÜLEME FİYATLARI İLE İSTANBULDA BULUNAN TÜM ÜNİVERSİTE EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANELERİ, KAMU VE ÖZEL HASTANE HASTALARINA AİLE HEKİMİ HASTALARINA USG DOPPLER MAMOGRAFİ KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ GÖRÜNTÜLEME HİZMETLERİ VERİLMEKTEDİR.

• RANDEVU : 0-216-5218836

• www.radistanbul.com



RADİSTANBUL GÖRÜNTÜLEME MERKEZLERİ 0-216-5218836

USG-RENKLİ DOPPLER USG -MAMOGRAFİ-OSTEODANSİTOMETRİ-PANORAMİK VE SEFALOMETRİK RÖNTGEN-DÖRT BOYUTLU RENKLİ OBSTETRİK USG-CD-DVD KAYDI

http://www.goruntulememerkezi.com/

http://www.radistanbul.com/

http://www.ikinciduzey.com

http://radistanbul.blogspot.com

http://www.cekmekoygoruntulememerkezi.com/

http://www.umraniyegoruntulememerkezi.com/

http://www.pendikgoruntulememerkezi.com/

MAMOGRAFİ ULTRASON RENKLİ DOPPLER İSTANBUL PANORAMİK SEFALOMETRİK KEMİK YOĞUNLUĞU ÖLÇÜMÜ SONOGRAFİ AYRINTILI DETAYLI DÖRT BOYUTLU GÖRÜNTÜLEME